ALL Consultants - Legal, Compliance & Risk Management
RSS

Recente posts

Omzet & integriteit
UJG
Kadaster
COA
Eiffel

Categorie├źn

AO/IC & Contractmanagement
Bewaartermijnen
Compliance
Consultancy
Contracteren
Corporate Governance
Financiële Ombudsman
Hypotheken
Legal Audit
Pensioenen
Processmapping
Sociale premieafdracht
Solvency II
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

ING ervaring

1. Van de zeven grootste vennootschappen van ING het vennootschapsdossier juridisch compleet maken (oprichtingsaktes, statuten, (B)AVA's (benoemingen, vaststellen jaarrekening, decharges, koop/verkoopbesluiten), ontslagbrieven RvB, integriteitsverklaringen, overname/verkoop/koopcontracten en -aktes, jaarverslagen, accountantsverklaringen, sideletters, intentieverklaringen, KvK documenten, grote financieringscontracten/aktes, aandeelhoudersbesluiten/overeenkomsten etc.)
2. Testen (legal audit) van juistheid, tijdigheid en volledigheid van de vennootschapsdossiers van de zeven grootste entiteiten van ING van de laatste zes jaar.

1 Reactie op ING ervaring:

Comments RSS
replica gucci Sunglasses on zaterdag 30 maart 2019 4:26
The sterile processing department always ensures that instruments and trays are prepared in a ready to use manner so when the L&D calls for circumcision trays or the OR calls for a hand tray, they could be delivered to them without any delays.Although surgeons, nurses, and surgical technicians are trained to perform and assist in surgery respectively, sterile processing department is the heart of the operation room and cannot be neglected when it comes to controlling infections and surgery outcomes.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint